Vuoromestari
Sardough Oy
- Helsinki
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
Särdough Oy
HelsinkiPizzeria Särdough avattiin Hietalahden kauppahalliin marraskuussa 2022. Lokakuussa 2023 Särdough laajeni Kallioon, kun Palapizzeria Izza avattiin lokakuussa . Särdoughn omistaa Suomen vallitseva Pizzamestari Ryan Rodrigo yhdessä Döner Harjun omistajien kanssa. Särdoughssa tekemisen perustana on hapanjuuritaikina ja myös täytteissä käytetään monipuolisia tekniikoita, kuten fermentointi, savustus, palvaaminen ja raakakypsytys.Haemme vuoromestaria työskentelemään molemmissa ravintoloissa kokoaikaiseen työsuhteeseen.Mitä odotamme hakijalta:
- koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta hankittu ammattitaito ravintolakeittiössä
- ongelmanratkaisukyky, vastuunkanto, laadun tarkkailu ja ylläpito
- asiakaspalvelualttius
- hygieniapassi
- suomalainen työlupaMitä tarjoamme hakijalle:
- monipuolisen työn mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tuotteen parissa
- mahdollisuuden oppia alansa parhaalta ja kehittyä työnkuvassa
- kilpailukykyisen palkan (palkkatoiveet huomioidaan kokemuksen mukaan)Vapaamuotoiset työhakemukset suoraan osoitteeseen
Otsikoi viesti "Vuoromestari / Särdough"Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.