Vuoromestari, kokous- ja tilausravintola, Solo Sokos Hotel Pier 4
3350 SOKOTEL OY
- Helsinki
- Vakituinen
- Osa-aikainen
HELSINKIVuoromestari, kokous- ja tilausravintola, Solo Sokos Hotel Pier 4
Tulevaisuuden hotellielämys meren äärelläSolo Sokos Hotel Pier 4 avattiin loppukesästä 2024 Helsingin valovoimaisimmalle paikalle Katajanokan rantaan. Uusi puusta valmistettu rakennus on vaikuttava nähtävyys jo itsessään ja rakennuksessa on hotellin lisäksi Stora Enson pääkonttori sekä kahvila-, ravintola- ja kokoustiloja. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on Suomen ilmastovastuullisin hotelli. Solo Sokos Hotel Pier 4 on suomalaisen osaamisen näyteikkuna maailmalle niin kotimaisille kuin ulkomaisille vieraille.Haemme Solo Sokos Hotel Pier 4:n kokous- ja tilausravintolan keittiöön vuoromestaria.Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta kokous- ja tilausravintolatoiminnasta sekä laaja-alaista osaamista keittiötyöstä. Vuoronjohtajana menestyminen vaatii erinomaisten esihenkilötaitojen lisäksi kykyä organisoida työvuoroja ja hallita tehokkaasti sekä laadukkaasti useita ja suuria tilaisuuksia. Työ painottuu kokous- ja tilauskeittiöön, mutta edellyttää myös valmiutta työskennellä hotellin muissa keittiötoiminnoissa. Jos olet monipuolinen osaaja kokous- ja tilauskeittiössä, saatat olla etsimämme henkilö!TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät
Innostavan ja osaavan tiimin
Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
S-ryhmän kattavat henkilöstöedutOstoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
kattavat työterveyspalvelut
normaalia laajemman vakuutusturvan
liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedunODOTAMME SINULTA:
Erinomaista organisointi- ja paineensietokykyä
Useamman vuoden kokemusta kokous- ja tilauskeittiöstä
Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa
Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelyvalmiutta
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstäkatsotaan eduksi
HygieniapassiaLisätietoja ja hakuohjeet
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työaika on90h/3 vko.Työ on vaihtelevaa vuorotyötä ja työssäsi vastaat keittiöpäällikölle. Aloitussopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit ja koet olevasietsimämmetyökaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään14.09.2025. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.Lisätietoa tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Viljami Broas, viljami.broas@sok.fiEezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen. Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos Hotel- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.Työsuhde:TyösuhdeTyötunnit:Osa-aikainenTyö alkaa:Alkaen 26.08.2025Palkka:AikapalkkaPaikkoja:1Hakuohjeet:https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-PIER-4/Vuoromestari–kokous–ja-tilausravintola–Solo-Sokos-Hotel-Pier-4_R-33941Lähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi