Chef Doner Kebab Specialist
IG Ravintolat Oy
- Helsinki
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
-Vähintään 5 vuoden työkokemus dönerin valmistuksesta
-Kyky valmistaa ja maustaa döner-liha (marinointi, mausteseokset, raaka-aineiden valmistelu)
-Osaaminen lihan leikkaamisessa, avauksessa ja vartaaseen kiinnittämisessä
-Kyky paistaa ja leikata döneri oikeaoppisesti
-Hygieniaosaaminen ja nopea työskentelytapa
-Tiimityöskentelykyky ja hyvä paineensietokykyTarjoamme:
-Työn suomalaisessa, kasvavassa konseptiravintolassa
-Mahdollisuus kehittyä ja työskennellä modernissa ympäristössä
-Palkkaus työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaanTyösuhteen tyyppi:
-Kokoaikainen, vakituinenTyöpaikan sijainti:
Helsinki, Fennia Kortteli & ITIS