Kokki
Duunin Oy
- Pori, Satakunta
- Vakituinen
- Osa-aikainen
Raaka-aineiden tunnistaminen, niiden asianmukainen esikäsittely ja käsittely
Ruoan kypsennys
Ruokien esillelaitto
Kuorman purku, varastojen siisteyden ylläpito
Tiskaus ja tiskien paikalleen laittoKokin vastuutErityisruokavalioiden tunteminen
Valmistusmenetelmät ja -lämpötilat
Elintarvikehygienian tuntemus
Omavalvonnan tuntemus ja kirjaaminen
Hygieeniset työtavat ja työvälineet
Taloudellinen ajattelu raaka-aineiden ja ruoka-aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa
Puhtaanapito ja työvälineiden asianmukainen hoito
Huolehtia oikeanlaisesta varastoinnistaMe tarjoamme sinulle:Ainutlaatuisen työympäristön uniikissa Kulturhuset Fiinissä
Kasvavan, kehittyvän ja monipuolisen työyhteisön – mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä muuallakin!
Huikoo-organisaation tuen sekä perehdytyksen työhön
Työn, jota on kiva tehdä ja josta saat olla ylpeä!
Blåbärin kokkina pääset osaksi Huikoon kasvavaa ja innovatiivista ravintola-alan yritystä ja halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös meidän muissa toimipisteissä, kuten Mekanissa, Kellahden Kartanolla, Ravintola Patasydämessä tai Justiina By Huikoossa.Työ alkaa vuoden 2025 loppupuolella, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2026.Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse blabar@huikoo.fi!Työsuhde:TyösuhdeTyötunnit:Osa-aikainen 25-37.5 tuntia viikossa.Työ alkaa:Sopimuksen mukaanPalkka:AikapalkkaTyöskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, VuorotyöPaikkoja:3Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse blabar@huikoo.fiLähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi