Ravintolapäällikkö (Jyväskylä)
StaffMill
- Jyväskylä, Keski-Suomi
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
- Yleisen toiminnan huolehtiminen: Vastaat ravintolan päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta
- Tapahtumien suunnittelu: Osallistut erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Luot unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme.
- Tavaran hankinta: Hallinnoit ravintolan varastoa ja vastaat ostoista.
- Työvuorojen suunnittelu: Laadit tehokkaat työvuorosuunnitelmat, ottaen huomioon henkilöstön saatavuuden ja mahdolliset kiireajat.
- Markkinointi: Osaat hyödyntää somekanavia ja muita markkinointikeinoja näkyvyyden lisäämiseksi.
- Toiminnan kehittäminen: Olet jatkuvasti ajan hermolla ja etsit uusia tapoja parantaa toimintaa. Kuuntelet asiakkaiden palautetta ja teet tarvittavat muutokset.
- Talouden tunnuslukujen ymmärtämistä
- Aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä
- Ravintola-alan osaamista
- Oman auton käyttömahdollisuutta