Haluaisitko kokata hyvää ruokaa isänmaallisesti merkittävässä työympäristössä? Etsimme KOKKIA varuskuntaravintola Saharan hyvän ruuan erikoisjoukkoihin, jotka huolehtivat Kaartin jääkärirykmentin ruokahuollosta Helsingin Santahaminassa.Mistä tässä ...Työn kuvaus:Haluaisitko kokata hyvää ruokaa isänmaallisesti merkittävässä työympäristössä? Etsimme KOKKIA varuskuntaravintola Saharan hyvän ruuan erikoisjoukkoihin, jotka huolehtivat Kaartin jääkärirykmentin ruokahuollosta Helsingin Santahaminassa.Mistä tässä on kyse?Armeija ei marssi tyhjällä vatsalla ja ruoka on tärkeässä roolissa varusmiesten jaksamisen kannalta. Sinä ja kaikki muut varuskuntaravintola Saharan 20 työkaveriasi olette avainroolissa, jotta varusmiehillä riittää puhtia suorittaa varusmiespalvelusta. Asiakkaamme todella arvostavat kokin työtä - syöväthän he neljästi päivässä sinun ja työkavereidesi tekemää hyvää ruokaa.Kokin työ varuskuntaravintolassa on monipuolista ja ruoat valmistamme isoissa padoissa Leijonan omaa reseptiikkaa käyttäen. Teet joustavasti sekä aamu- että iltakokin vuoroja ja tehtäviisi kuuluu myös dieetti- salaatti- ja esivalmistelukokin tehtäviä. Olemme siellä missä asiakkaammekin, ja joskus se tarkoittaa myös soppakauhaan tarttumissa Puolustusvoimien harjoituksissa keskellä korpikuusimetsässä. Sovit työporukkaamme, jos sinulla on tekevä työasenne, oppimishalukkuutta ja olet valmis puhaltamaan yhteen hiileen, jotta voimme joka päivä tarjoilla päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme.Meillä pöydät täyttyvät asiakkaista vuoden jokaisena päivänä, joten sinun ei tarvitse miettiä sesonkivaihteluita tai kesälomautuksia. Työaikasi vaihtelevat ma-su klo 5-20 välillä. Aikaisiin aamuvuoroihin tullessasi et pääse Santahaminaan julkisilla, joten tarvitset oman kulkuneuvon pystyäksesi tekemään kaikkia vuoroja.Olennaiset rekrytointikriteerit:- Etsimme kokenutta kokkia, jolta löytyy useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Suurtalouskeittiössä työskentelyn katsomme eduksesi.- Työ edellyttää hyvää erityisruokavaliotuntemusta, sillä tehtäviisi kuuluu myös dieettikokin tehtäviä.- Kokin tutkinto antaa sinulle valmiudet valmistaa hyvää ja terveellistä ruokaa. Sinulta löytyy hygieniapassi.- Työkielemme on suomi ja reseptiikkamme on saatavilla vain suomeksi. Odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa.- Työpisteesi sijaitsee varuskunta-alueella, ja asiakkaamme vaatii alueella työskenteleviltä turvallisuusselvityksen tekemistä. Leijonalla työsuhteen solmimisen ehtona on hyväksytty turvallisuusselvitys - autamme sinua tämän tekemisessä.Hakuohjeet ja hakemiseen valmistautuminenLeijonalla lisämaustetta työhömme tuovat asiakkaamme ja toimintaympäristö. Armeija-maailma voi olla sinulle vielä hieman etäinen ja siksi suosittelemme sinun kurkkaavan Leijonan [Instagram](https://www.instagram.com/leijonacatering/) tai [Facebook](https://www.facebook.com/leijonacatering/) -tililtä, miltä työpäivämme näyttävät.Olemme tehneet kokin paikan hakemisen sinulle helpoksi ja hakemukseen emme vaadi CV:tä. Kerrothan hakemuslomakkeella kuitenkin itsestäsi ja miksi tämä paikka kiinnostaa sinua. Älä aikaile hakemisen kanssa, vaan paina HAE nappia nyt tai ihan viimeistään 21.9.2025. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävän täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä.Tarjoamme- E-passietu- Edullinen työpaikkaruokailu- Työsuhdepyöräetu- Laaja työterveyshuolto- Vapaa-ajan tapaturmavakuutusLeijona Catering OyOmaa elämää on helppo suunnitella, kun työpaikkaan voi luottaa kuin muuriin, palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa. Leijona Catering valmistaa päivittäin jopa 80 000 annosta hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksessa ja viranomaiskentillä. Olipa edessä kakkua tai rokkaa, ydintehtävämme on turvata ruokahuollon jatkuvuus kaikissa olosuhteissa. Meitä hyvän ruuan erikoisjoukkolaisia on jo yli 550, ja työskentelemme ympäri Suomea 60 toimipisteessä. Keittiössä ja kentällä työtämme ohjaavat arvot #rintarottingilla, #ketteräkehittäjä ja #keitämmeyhdessä. Suomi tarvitsee toimintavarmuutta, ja se tarvitsee hyvän ruuan tekijöitä. Koska joka päivä, joka ikinen syö.Lue lisää: [www.leijonacatering.fi](http://www.leijonacatering.fi)Puhelin: 0104320310 Sijainti: Rykmentintie 8, Helsinki