Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Leville talvisesonkiin. Työt alkavat marraskuun alussa kestäen arviolta pääsiäiselle 2026. Työtä on tarjolla keskimäärin 90 h /3 vko.Kokiksi etsimme tekijää, jolla on motivaatiota ja intoa ruoan valmistusta ja siteTyön kuvaus:Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Leville talvisesonkiin. Työt alkavat marraskuun alussa kestäen arviolta pääsiäiselle 2026. Työtä on tarjolla keskimäärin 90 h /3 vko.Kokiksi etsimme tekijää, jolla on motivaatiota ja intoa ruoan valmistusta ja siten onnistuneen asiakaskokemuksen välittämistä kohtaan: ravintolan sydän on rento tunnelma sekä hyvän ruoan lisäksi kattava juomavalikoima. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, sillä saat tehtävään perehdytyksen, mutta keittiön perusasiat tulisi olla jo hallinassa. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia ja katsomme eduksesi anniskelupassin.Tarjoamme sinulle työn huippuporukassa rennossa lappilaisessa ilmapiirissä!Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.Lisätietoja antaa Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi