Haemme asiakasyrityksellemme kokkia ruska- ja talvisesonkiin Rukalle. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen. Työt alkavat viikolla 36 ja sesonki kestää huhtikuun loppuun saakka. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.Kokkina työskentelet keittiön päivittäisissä tehtävissä vastaten ruokien valmistuksesta ja esillepanosta aamiaisen ja lounaan osalta. Tehtäviisi kuuluu laadukkaiden raaka-aineiden käsittely, annosten valmistaminen ja keittiön yleisen siisteyden ylläpitäminen. Toimit osana tiimiä varmistaen sujuvan toiminnan ja asiakkaiden tyytyväisyyden.Etsimämme henkilö omaa luotettavan ja työhön tarttuvan otteen ollen vahva tiimipelaaja. Arvostamme tarkkuutta ja kykyä toimia ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Odotamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä, ja tehtävä edellyttää hygieniapassin.Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Autamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä.Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fiTyösuhde:TyösuhdeTyö alkaa:Sopimuksen mukaanPalkka:AikapalkkaPaikkoja:1Lähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi