Särmääjä (Joensuu)

StaffMill

 • Joensuu, Pohjois-Karjala
 • Vakituinen
 • Täyspäiväinen
 • 1 kuukausi sitten
StaffMill - henkilöstöpalvelut (https://www.staffmill.fi/) etsii särmääjää asiakasyrityksen palvelukseen Joensuun alueelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen vuorotyö. Asiakas pitkään alalla toiminut kotimainen yritys.

Tehtäviisi kuuluu kantin tekemistä, jossa hoidat työn "alkupään", eli suoraa levyä josta tehdään kanttia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta särmäyksestä tai muuta soveltuvaa metallialan osaamista sekä alan koulutusta. Voit olla tuore osaaja tai jo kokeneempi konkari, pääasia että sinulta löytyy ammattitaitoa ja asennetta. Eduksi on voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti, mutta näiden päivittämisessä tarvittaessa avustamme.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Kerro tarkemmin osaamisestasi hakemuksessasi!

Toivomme sinulta:
- alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- tarkkuutta ja oppimiskykyä
- työturvallisuus- ja tulityökortteja

Henkilöstöpalvelun edut sinulle

Me tarjoamme työntekijöillemme:
- vähintään TES:n mukaisen palkan
- luotettavan työnantajan – helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa
- yhteydenpidon työntekijään: huolehdimme viihtyvyydestäsi
- nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa
- eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Lisätietoja tarvittaessa toimistolta klo 14-16, puh. 044 786 7007.

MEISTÄ

StaffMill Oy (www.staffmill.fi) on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa Joensuussa sekä Mikkelissä.

Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti Yritysasiakkaillemme puolestaan annamme vapauden keskittyä tuloksiin: hoidamme osaltamme joustavat henkilöstöratkaisut.

Olemme HPL:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.

Breezy HR

Samnkaltaiset työpaikat

 • Särmääjä (Joensuu)

  StaffMill

  • Joensuu, Pohjois-Karjala
  StaffMill - henkilöstöpalvelut (https://www.staffmill.fi/) etsii särmääjää asiakasyrityksen palvelukseen Joensuun alueelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen vuorotyö. Asiakas…
  • 18 päivää sitten