
Kokki Lapin talvisesonkiin, Saariselkä | Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
- Turku, Varsinais-Suomi
- Väliaikainen
- Täyspäiväinen
- Vahvaa osaamista à la carte kokin tehtävistä
- Paineensietokykyä ja valmiutta tarttua monipuolisesti eri tehtäviin
- Aiempi työkokemus sesonkityöstä on eduksi
- Hyvää kielitaitoa, ainakin englannin kieli tulisi taittua, koska työkieli on englanti. Muusta kielitaidosta on hyötyä
- Tiimissä työskentely tulee olla sinulle luontaista
- Hygieniapassia
- Määräaikaisen työsuhteen talvikaudeksi, työ alkaa arviolta marraskuun puolivälin tienoilla.
- Osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen
- Osaavan tiimin tuen ja kansainvälisen työpaikan sekä yhteisiä tapahtumia ja muita henkilöstöetuja
- Majoitus järjestyy kohtuullista korvausta vastaan
- Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa