Ravitsemistyöntekijän pääasiallisin tehtävä on asiakaspalvelu- ja tarjoilijan työt henkilöstöruokalassa. Ravitsemistyöntekijän toimenkuva koostuu monipuolisesti myös erilaisista suurkeittiön tehtävistä kuten astiahuolto, puhtaanapito, ruoanvalmistus, leivonta jne. Toimintaperiaatteemme on omavalmistus. Niuvanniemen ravintokeskus tuottaa ravintopalvelut potilaille, henkilökunnalle, opiskelijoille ja sairaalan vieraille.Työsuhde:VirkasuhdeTyö alkaa:Alkaen 01.12.2025Palkka:Kiinteä palkka Vaativuustaso 5 (2120,28 €/kk) + henkilökohtainen palkanosa max 45 %. Lisäksi mahdollinen kokemusosa max 7 %.Työskentelyaika:JaksotyöPaikkoja:1Hakuohjeet:Miia Pasanen ravitsemisjohtaja 0295 242 291 miia.pasanen@niuva.fiLähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue: