Äidinkielen opettaja

TutorHouse Oy

  • Helsinki
  • Vakituinen
  • Täyspäiväinen
  • 1 kuukausi sitten
Haemme lukion äidinkielen opettajaa, myös etäopetukseen
- haluatko lisäansioita tai jopa uuden opeuran?

Haemme päteviä lukion äidinkielen opettajia antamaan lisäopetusta lukiolaisille koulupäivän jälkeen.

TutorHousen opettajana annat täydentävää lisäopetusta lukion äidinkielen kursseista ja/tai vedät abikursseja ja autat näin lukiolaisia menestymään lukiossa vielä nykyistäkin paremmin.

Annat lisäopetusta sekä yksityisopetuksena että opetat kertaavilla pienryhmäkursseilla lähinnä viikolla myöhäisiltapäivisin tai alkuillasta. Voit opettaa yksityisoppilaita&pienryhmiä myös pelkästään etänä mistä päin Suomea tahansa.

Oppilainasi on kaikentasoisia oppijoita. Kertaat ja syvennät yhdessä yksityisoppilaasi tai pienryhmäsi (max 8 opiskelijaa) kanssa päivälukiossa opetettuja asioita esimerkiksi ennen jaksokokeita tai yo-kirjoituksia.

Opetus voi tapahtuu joko online-lähiopetuksena (jolloin opettajana voit asua missä päin Suomea tahansa) tai TutorHousen opetustiloissa Helsingissä (Kamppi) tai Espoossa (Urheilupuisto)

Millainen yhteistyömalli sopisi parhaiten nykyiseen elämäntilanteesi?

A.Oletko päivätyössä ja haluat lisäansioita (malli A)?
Mikäli olet päivätyössä ja haluat sen rinnalle lisäansioita, tarjoamme sinulle joustavan mahdollisuuden tehdä opetustyötä tuntiperustaisesti.

B.Haetko uutta työtä - uusi mahdollisuus (malli B)?
Mikäli olet päivätyössä peruskoulussa tai lukiossa ja kaipaat vaihtelua, tarjoamme sinulle mahdollisuuden opettaa yksityisoppilaita ja pienryhmiä aivan uudessa työympäristössä. Saat säännöllisen tavoitekuukausipalkan ilman hallinnollisia velvoitteita ja suurten opetusryhmien tuomaa työn kuormittavuutta.

C.Oletko eläköitymässä ja haluat jatkaa opetustyötä (malli C)?
Mikäli olet pian eläköitymässä, tarjoamme joustavan mahdollisuuden jatkaa opetustyötäsi nuorten parissa. Oppilaita haluamasi määrä ja sovittuina ajankohtina. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mitä edellytämme?

Edellytämme sinulta positiivista ja kannustavaa asennetta, lukion opettajan pätevyyttä äidinkielessä sekä kokemusta lukiokurssien opettamisesta että äidinkielen abikurssien vetämisestä.

Muiden oppiaineiden pätevyys on etu.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden keskittyä vain opettamiseen haluamallasi tavalla. Asiakaspalvelumme vastaa muista opetukseen liittyvistä käytännön järjestelyistä ja auttaa sinua keskittymään vain 100 % opetustyöhösi.

Saat meiltä myös perehdytyksen online-lähiopetukseen, opetusta tukevat materiaalit ja innostavan työyhteisön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Räätälöimme tilanteeseesi sopivan yhteistyömallin.

Tehtävään valittujen tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko?

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo heti, viimeistään kuitenkin ke 2.12.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen .
Kerro hakemuksessasi myös se, mistä yhteistyömallista (A, B tai C -malli) olisit kiinnostunut ja miksi.

Laita sähköpostin aihekenttään perustella "Äikän ope"

Tutorhouse lyhyesti
"Uskomme, että yksilölliset tavoitteet, olosuhteet ja elämäntilanteet vaikuttavat siihen, miten nuori oppii tiettyjä asioita juuri nyt. TutorHouse tarjoaa nuorille näihin tilanteisiin erilaisia ja vaihtoehtoisia tapoja oppia. Erinomaisin tuloksin."

TutorHouse Oy aloitti vuonna 2010 tarjoamalla koululaisille ja lukiolaisille lisäopetusta eri oppiaineista koulupäivän jälkeen. Opettajina toimivat pätevät opettajat, joista suurin osa työskentelee samalla peruskoulussa tai lukiossa. TutorHousella on yhteensä noin 100 opettajaa.

Tutoroinnin lisäksi Tutorhouse on tarjonnut syksystä 2017 lähtien Digiluokka-palvelun lukioille. Sen avulla lukiolaiset voivat suorittaa online-lähiopetuksessa niitä lukiokursseja, joita heidän oma lukionsa ei järjestä. Digiluokka on lukiolaisille maksuton palvelu.

Työ- ja elinkeinoministeriö