Apulaisravintolapäällikkö

Rakas Restaurant & Bar

  • Rovaniemi, Lappi
  • Vakituinen
  • Täyspäiväinen
  • 6 päivää sitten
Arctic TreeHouse Hotellin sydämessä sijaitseva Rakas Restaurant & Bar hurmaa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja modernein vivahtein valmistetuilla tuoreista paikallisista raaka-aineista tehdyillä annoksillaan. Tarjoamme vieraillemme ainutlaatuisen ruokailukokemuksen ja olemme intohimoisia huolehtimaan korkeasta laadusta lämpimän käpyvalojen hohdon ja tyylikkään sisustuksen keskellä. Ravintolamme nimi, Rakas, tarkoittaa suomeksi ”rakastettua” se kuvaa täydellisesti käsitystämme hyvästä ruoasta: paikallista ruokaa rakkaudella tehtynä.Rakas Restaurant & Bar on osa SantaPark Arctic Worldia, perheomisteista yritystä, jolla on suuri sydän ja intohimo huippuosaamiseen. Meidän ainutlaatuiset kohteemme, kuten SantaPark Jouluteemapuisto, yksityinen Santa Claus Secret Forest Joulukka, Hidden Arctic Cloud Villas, Aino Private Island, Lapland Luxury DMC sekä palkittu Arctic TreeHouse Hotel, tarjoavat vieraillemme unohtumattomia elämyksiä.Missiomme on tehdä vieraidemme vierailusta elämänmittainen muisto. Haluamme myös, että tiimimme kokee työnsä mielekkäänä seikkailuna, jossa joka päivä luodaan uutta, opitaan ja kehitytään yhdessä!Tarjoilijatiimi on keskeisessä roolissa ravintolan menestyksessä. Tiimi työskentelee tiiviisti keittiötiimin kanssa varmistaakseen vieraille ainutlaatuisen ruokailukokemuksen. Tarjoilijat huolehtivat vieraiden palvelusta, sujuvasta toiminnasta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Heidän ammattitaitonsa, tuoteosaamisensa ja vuorovaikutustaitonsa parantavat merkittävästi asiakkaiden kokonaiskokemusta.Työtehtäviisi kuuluu mm.:
– Tarjoilijan tehtävät: ruokien ja juomien tarjoilu, pöytien siisteydestä huolehtiminen, asiakaspalvelu sekä tuotteiden aktiivinen myynti (ruoka, juomat ja muut tuotteet)
– Ravintolapäällikön tehtävien hoitaminen hänen poissa ollessaan
– Inventaariot ja raportointi esihenkilölle
– Työvuorolistojen laatiminen
– Työvuoron aikainen tiimin johtaminen
– Uusien työntekijöiden perehdyttäminen yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa
– Palveluprosessien ja -menetelmien kehittäminen yhdessä muun esihenkilöstön kanssa
– Tehokkaiden työskentelyprosessien varmistaminen ja yrityksen toimintatapojen noudattaminen
– Asiakaspalautteiden käsittely ja tarvittaviin toimenpiteisiin ryhtyminen
– Tilojen siisteyden ja määrättyjen prosessien valvonta
– Muut työnantajan osoittamat tehtävät sekä työskentely yrityksen muissa toimipaikoissa tarpeen mukaanOdotamme sinulta:
– Vähintään 5 vuoden kokemusta ravintola-alan asiakaspalvelutehtävistä ja tiimin vetämisestä
– Kykyä toimia joustavasti kiireisissäkin tilanteissa
– Positiivista ja vastuullista asennetta sekä myyntihenkisyyttä
– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kehittää toimintaa
– Silmää yksityiskohdille
– Vähintään sekä suomen että englannin kielentaitoa, muu kielitaito plussaa
– Hygienia -ja anniskelupassiMitä tarjoamme:
– Kansainvälisen ja ammattimaisen työympäristön
– Ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Lapin pääkaupungissa
– Joustavat työajat maanantaista sunnuntaihin vaihtelevilla vapaapäivillä
– Keskimäärin 112,5 työtuntia / 3 viikkoa sesonkiaikana yleensä enemmän
– Yrityksen henkilökuntaedut (katso lisää urasivultamme)
– Tuettua majoitustaTyösuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan lokakuun 2025 aikana.Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 21.9.2025 mennessä – Odotamme innolla yhteydenottoasi!Työsuhde:TyösuhdeTyö alkaa:Sopimuksen mukaanPalkka:AikapalkkaTyöskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, ViikonloppuisinPaikkoja:1Hakuohjeet:Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen urasivustomme kautta viimeistään 21.9.2025Lähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:

Rekrytointi