Haetaan tarjoilijoita pikkujoulu- ja talvisesonkiin Hotelli Merihoviin
Hullu Poro Oy
- Kemi, Lappi
- Vakituinen
- Osa-aikainen
Tarjoilijana työtehtäväsi painottuvat ravintola-asiakkaiden laadukkaaseen palveluun ja viihtyvyyden varmistamiseen. Työssäsi palvelet niin matkailijoita kuin paikallisia, huolehdit tilausten vastaanotosta ja tarjoilusta sekä osallistut ravintolan yleiseen sujuvuuteen yhdessä muun tiimin kanssa.Tarjoilijan keskeiset työtehtävät
Tilausten ottaminen, suositteleminen ja tarjoileminen asiakkaille
Asiakaspalvelutilanteiden hoito ystävällinen, vieraanvarainen ja ammattimainen kohtaaminen
Ravintolan puhtaanapito ja järjestyksen ylläpito
Laskutuksesta ja maksamisesta huolehtiminen
Tarvittaessa osallistuminen aamiaistarjoiluun ja/tai baariinMillaista osaajaa etsimme tarjoiluun?
Alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta ravintola-alan asiakaspalvelusta kokemus à la cartesta katsotaan eduksi
Reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön
Erinomaista yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa
Suomen sekä englannin kielen taitoa muu kielitaito on plussaa
Joustavuutta vaihteleviin työvuoroihin
Alkoholipassi
Hygieniapassi
Mitä Ravintolat Hotelli Merihovissa tarjoaa sinulle?Kannustavan ja iloisen työyhteisön
Perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ravintola-alalla
Monipuoliset työtehtävät ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa asiakaskokemukseen
Henkilökuntaetuja
Mahdollisuuden työsuhteeseen jatkoonKiinnostuitko tarjoilijan työstä Hotelli Merihovin ravintoloissa?
Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuussa. Astu mukaan osaksi Hotelli Merihovin ja Hullu Poron tarinaa ja tule tekemään elämyksiä, joita asiakkaat muistavat!Työsuhde:TyösuhdeTyötunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia viikossa.Työ alkaa:Sopimuksen mukaanPalkka:AikapalkkaTyöskentelyaika:Arkisin, Viikonloppuisin, VuorotyöPaikkoja:3Hakuohjeet:Lisätietoja työpaikoista sähköpostilla tai soittamalla arkisin klo 14.30-15.30.Lähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi