Vuoromestari, Radisson Blu Hotel Oulu A´la carte -keittiö
3350 SOKOTEL OY
- Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
OULUVuoromestari, Radisson Blu Hotel Oulu A´la carte -keittiö
Olemme uudistamassa Radisson Blu Hotel Oulun ravintolatoimintaa, ja etsimme keittiötiimiimme vuoromestaria, jolla on vahva osaaminen a´la carte -keittiöstä.Tässä roolissa pääset mukaan kehittämään laadukasta ja sujuvaa keittiötoimintaa osana ravintolamme uudistuvaa kokonaisuutta.
Vuoromestarina vastaat keittiön päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta omassa vuorossasi. Johdat tiimiä esimerkillä, huolehdit työnjaosta ja toimit saumattomassa yhteistyössä salihenkilökunnan kanssa. Tehtävässä korostuvat organisointikyky, vastuullisuus ja halu ylläpitää sekä kehittää korkeatasoista keittiötoimintaa.Mitä odotamme sinulta:
Kokemusta a´la carte -keittiössä työskentelystä ja keittiötiimin vetämisestä
Kykyä johtaa vuoroa itsenäisesti ja tavoitteellisesti sekä kasvaa esihenkilöroolissa
Hyvät vuorovaikutustaidot ja halua toimia osana tiivistä työyhteisöä
Joustavuutta ja paineensietokykyä vaihtelevissa tilanteissa
Monivuotista kokemusta keittiötyön perustehtävistä
Aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä
Hyvää suomen kielen taitoaTarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä Radisson Blu -brändiä
Modernin ja uudistuvan työympäristön, jossa työskentelee ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimi
Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja vaikuttaa keittiön arkeen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedutostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
kattavat työterveyspalvelut
normaalia laajemman vakuutusturvanSokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudetLisätietoja ja hakuohjeet
Työtehtävä on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 112,5 h/3 vko jakso. Aloitus sopimuksen mukaan.
Mikäli kiinnostuit lähetä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 24.9.2025 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten ethän aikaile.Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.Lisätietoja tehtävästä antaa Keittiöpäällikkö Jarmo Turunen puh. +358 44 509 0624.Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos Hotel- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.Työsuhde:TyösuhdeTyö alkaa:Alkaen 04.09.2025Palkka:AikapalkkaPaikkoja:1Hakuohjeet:https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-HOTEL-OULU/Vuoromestari–Radisson-Blu-Hotel-Oulu—A-la-carte–keitti_R-34046Lähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi