Kokki kokous- ja tilausravintolaan, Solo Sokos Hotel Pier 4

S-Ryhmä

  • Suomi
  • Väliaikainen
  • Osa-aikainen
  • 10 päivää sitten
Primary location: HELSINKIKokki kokous- ja tilauskeittiöön, Solo Sokos Hotel Pier 4, HelsinkiTulevaisuuden hotellielämys meren äärelläSolo Sokos Hotel Pier 4 avattiin loppukesästä 2024 Helsingin valovoimaisimmalle paikalle Katajanokan rantaan. Uusi puusta valmistettu rakennus on vaikuttava nähtävyys jo itsessään ja rakennuksessa on hotellin lisäksi Stora Enson pääkonttori sekä kahvila-, ravintola- ja kokoustiloja. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on Suomen ilmastovastuullisin hotelli. Solo Sokos Hotel Pier 4 on suomalaisen osaamisen näyteikkuna maailmalle – niin kotimaisille kuin ulkomaisille vieraille.Solo Sokos Hotel Pier 4 etsii nyt joukkoonsa osa-aikaista kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kokous- ja tilauskeittiöön.Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Sinun tehtäväsi on taata ruokatuotteen korkea laatu kokous- ja tilausravintolatoiminnan osalta. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa osaamista monipuolisista kokin työtehtävistä ja lisäksi sinulta löytyy hygieniapassi.MITÄ ODOTAMME SINULTA:
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
  • Paineensietokykyä ajoittain hektisessä arjessa
  • Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työajoissa
  • Kokemusta kokous- ja tilauskeittiöstä
  • Hygieniapassia
MITÄ TARJOAMME SINULLE:
  • Vastuullisen työpaikan, jossa kurotetaan kohti kunnianhimoisia ympäristö- ja ilmastotavoitteita
  • Merkityksellisen roolin tulevaisuuden hotellielämyksen tuottajana
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
  • Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet
Lisätietoja ja hakuohjeetTyösuhde on määräaikainen 21.12.2025 saakka, työaika on 75 h/3 vko. Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja haluat päästä työskentelemään uutuuttaan kiiltävään ja tasokkaaseen ilmastovastuulliseen hotelliimme täytä hakemus 7.9.2025 mennessä. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.Lisätietoja tehtävistä antaa keittiöpäällikkö Viljami Broas sähköpostitse viljami.broas@sok.fi.Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelille määräaikaiseen työsuhteeseen. Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos Hotel- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.

S-Ryhmä