
Kokki kokous- ja tilausravintolaan, Solo Sokos Hotel Pier 4
- Suomi
- Väliaikainen
- Osa-aikainen
- Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
- Paineensietokykyä ajoittain hektisessä arjessa
- Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työajoissa
- Kokemusta kokous- ja tilauskeittiöstä
- Hygieniapassia
- Vastuullisen työpaikan, jossa kurotetaan kohti kunnianhimoisia ympäristö- ja ilmastotavoitteita
- Merkityksellisen roolin tulevaisuuden hotellielämyksen tuottajana
- Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
- Ammattitaitoisen tiimin tuen
- Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
- Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet