
Apulaisravintolapäällikkö Dipoliin
- Espoo, Helsinki
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
Työsuhteen muoto vakituinen ja kokoaikainen, aloitus 29.9. tai sopimuksen mukaan
Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 7-22 välillä, mutta monipuolisen tapahtumatalon tiimissä työajat elävät asiakkaiden ja tilaisuuksien mukaan, joten töitä on välillä myös viikonloppuisin.
Palkkaa tehtävästä maksamme kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan 3000-3400 € / kkMeidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissaAalto yliopisto ja Dipolin asiakkaat ovat mitä mainioin asiakaskunta, laatua ja palvelua arvostavia ja omassa tekemisessään ja opiskelussaan alan huipulla. Me haluamme tuottaa heille maailmanluokan palveluita joka päivä. 14 hengen tiimimme on energinen ja toimintamme on mukavan muuttuvaista.Palvelemme asiakkaitamme useissa eri ravintolatoiminnoissa kuten kahvilassa, opiskelijaravintolassa ja näiden lisäksi vastaamme korkeatasoisten kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä Dipolin tiloissa. Lounasruokailijoita päivittäin noin 700-1000.Laumasi odottaa sinua apulaisravintolapäällikön tehtäväänApulaisravintolapäällikkönä haluat luoda uusia tapoja hurmata asiakkaamme. Organisoit tiimin päivittäistä työtä, toimit esimerkkinä tiimissä ja olet kasvomme palvelullemme asiakkaan suuntaan.Tehtäviisi kuuluu mm. operatiivinen vastuu edustustilaisuuksien suunnittelusta ja hoidosta, päivittäinen työnjohto salissa, juoma- ja tavaratilaukset, inventaarit, perehdytys, laskutus ja olet kassojen pääkäyttäjä. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu omalta osalta vastuu omavalvonnasta, puhtaanapidosta ja myynti- ja markkinointikampanjoista. Toimit tiiviissä yhteistyössä keittiömestarin ja myyntipäällikön kanssa ideoiden ja kehittäen toimintaamme. Toimit tarvittaessa ravintolatoimenpäällikön sijaisena.Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?Odotamme hakijalta alan koulutusta ja vähintään 5 vuoden ravintolan salipuolen esihenkilökokemusta. Sinulla on vahva kokemus ravintolagenrestä, erityisesti isojen edustus- ja tapahtumatilaisuuksien organisoinnista ja käytännön järjestelyistä. Yksi vahvuutesi on asiakasyhteistyö ja myynti- ja markkinointihenkisyys uhkuu sinusta. Sinulla on lehmän hermot ja hallitset muuttuvat tilanteet suvereenisti. Sinulla on hyvä viinituntemus, it-taidot ja hallitset dieetit sekä edustuksen.Kielitaitona tehtävässä tarvitaan sujuva suomen kielen taito ja palveluenglanti. Työyhteisömme on savuton.Tarjolla tänään mahtava laumaOlemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Sanna varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€ sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.Tee laumasta kokoaan suurempiLähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.9.2025. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ravintolatoimenpäällikkö Sanna Isopahkala, puh. 040-1676132 arkisin klo 13 jälkeen.Lue meistä lisää: uracompassilla.fiLaumassa parasta on työkaverit