Tarjoilija
- Helsinki
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
Tilausten vastaanotto ja tarjoilu: Asiakkaiden tilausten kirjaaminen ja ruoka- sekä juoma-annosten toimittaminen pöytiin oikea-aikaisesti.
Buffet-palvelu (tarvittaessa): Buffet-pöydän valmistelu, ruokien täydentäminen ja alueen siisteyden ylläpito.
Pöytien huolto: Astioiden poiskeruu ja pöytien puhdistaminen asiakasvaihtojen yhteydessä.
Asiakaspalvelu: Asiakkaiden tarpeiden huomioiminen, kysymyksiin vastaaminen ja mahdollisten reklamaatioiden käsittely.
Laskutus ja kassatyö: Laskun tarkistus ja maksujen vastaanottaminen.
Hygienia ja turvallisuus: Hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattaminen.
Tiimityö: Yhteistyö keittiön ja muun henkilökunnan kanssa ravintolan päivittäisten toimintojen varmistamiseksi.
Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on etu, mutta ei välttämätöntä tarjoamme perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään.Työsuhde:TyösuhdeTyö alkaa:Mahdollisimman pianPalkka:AikapalkkaTyöskentelyaika:Arkisin, ViikonloppuisinPaikkoja:2Hakuohjeet:jobs@biang.fiLähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi