Ravintolapäällikkö
Duunin Oy
- Pori, Satakunta
- Vakituinen
- Täyspäiväinen
Tarjouksien ja projektien suunnittelu
Asiakastapaamiset
Kalenterin ylläpito
Sähköpostiliikenteen hoito
Keittiön tiedotus viikkotasolla
Tapahtumat, tilaukset
Työvuorotus yhteistyössä keittiöpäällikön kanssa
Laskutus
Työtehokkuuden tarkkailu ja ohjaaminen
Toimintatapojen tarkastelu ja kehittäminen
Oman työn ohjaaminen ja suunnittelu
Suorittava työ ja suorittavan työn seuranta
Päälliköiden tiedottaminen
Tuntikirjaukset, yhteiset toimintamallit, oikeat työkalut, tuki.
Kannattavuuden seuranta
Liikevaihdon, työtuntien, ostojen ja hävikkien kirjaaminenRavintolapäällikön vastuutViikko-, kuukausi- ja vuosiraportoinnit
Asiakassopimukset
Tulosvastuu yhdessä keittiöpäällikön kanssa
Varmistaa, että lakeja ja ympäristöön, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyviä säädöksiä noudatetaan
Kokonaisvastuu tarjoilijoiden ja vuoropäälliköiden työstä ja vastuualueiden valvominen
Johtaminen lounaan sekä tilaisuuksien työn sujuvuuden, tehokkuuden ja tuottamisen osaltaMe tarjoamme sinulle:Ainutlaatuisen työympäristön uniikissa Kulturhuset Fiinissä
Kasvavan, kehittyvän ja monipuolisen työyhteisön – mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä muuallakin!
Huikoo-organisaation tuen sekä perehdytyksen työhön
Työn, jota on kiva tehdä ja josta saat olla ylpeä!
Blåbärin ravintolapäällikkönä pääset osaksi Huikoon kasvavaa ja innovatiivista ravintola-alan yritystä.Työ alkaa vuoden 2025 loppupuolella, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2026.Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse blabar@huikoo.fiTyösuhde:TyösuhdeTyö alkaa:Sopimuksen mukaanPalkka:Kiinteä palkkaTyöskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, VuorotyöPaikkoja:1Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse blabar@huikoo.fiLähde: TyömarkkinatoriOsaamisalue:
Rekrytointi